2008.08. Mikor Kanizsa és Pápa összejön..

 

Hamarosan érkeznek képek izelítőűl!Összes kép a myvipemen!

2007.12.21. Évzáró rongyos Buli!

 

Elõszilveszteri , Munkás búcsúztatós , Hemo avatós , Évzárós Rongyosbuli volt !!! :) :) Karaoke-val, sok tánccal, Crepto mániával :) !!!

Újra együtt a Kanizsai csapattal:)

Aki itt volt, tuti jól érezte magát.

 

Látogatás a Nagykanizsai csapatnál!Valamelyik nap, feliratozzuk a Ferivel a képeket. Akkor majd újra töltöm, csak gondoltam, már nagyon szeretnétek látni őket. Hát íme. Nagyon jók lettek.Hát nem volt eseménytelen négy nap, az biztos :)"Beporozott épület, hason csúszás a felöntözött folyosón, kertipartik stb:):)

Attila
2007-07-18 23:18:42

 


Évzáró rongyos buli 2006. 12. 22.


 

Sziasztok!
Írjátok meg az irkába, hogy ezek az eddiginél nagyobb képek, gyorsan bejönnek-e, mert, ha igen, akkor mostantól ekkorák lesznek.
Az állókat is nézzétek meg, nem macerás-e görgetni.
Írjatok és töltöm fel a többi képet is!
Attila
2007-01-16 23:11:58

 


 

Jampi buli a Teddy Beerben 2006. 03. 25.


 

Miért vannak ezek a képek itt?
Egy alternatív szórakozási lehetõséget szeretnénk megmutatni azoknak akik otthon szoktak ülni, vagy azt hiszik a diszkón kívûl más nem létezik. A képek magukért beszélnek. Kipróbálnád, de úgy érzed hogy Te nem tudnál itt táncolni?! Van egy ajánlatunk!!! Írj e-mailt, vagy telefonálj nekünk és hétvégén már velünk fogsz jönni!!! Elmegyünk érted, mintha már ezer éve ismernénk! 5 perc alatt bebizonyítjuk, hogy te is tudsz táncolni és egy felejthetetlen estéd lesz. Na, kipróbálod??? Vagy csak sajnáltatod magad!